تلویزیون‌ های هوشمند یا معمولی

تلویزیون‌ های هوشمند یا معمولی

غزاله حسامی ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ 2 سال پیش

تلویزیون‌ های هوشمند یا معمولی بخریم؟ یکی از سوالاتی است که قطعا برای هر کسی که قصد خرید تلویزیون را داشته باشد پیش می آید. امروزه تلویزیون های مختلفی با کاربرد های زیادی در بازار موجود است که ممکن است هرکسی برای خرید دچار سردرگمی شود. ما در این مطلب بلاگ انتخاب سنتر میخواهیم به تفاوت بین تلویزیون های معمولی و هوشمند بپردازیم. در صورتی که قصد خرید تلویزیون را دارید حتما در ادامه با ما همراه باشید تا بتوانید در نهایت تصمیمی درست در جهت خرید این محصول داشته باشید.

تلویزیون‌ هوشمند بهتر است یا معمولی

به بیان کوتاه تلویزیون‌ های هوشمند به تلویزیون‌هایی گفته می‌شود که قابلیت اتصال مستقیم به اینترنت را دارند و معمولا اپلیکیشن‌های خاصی از جمله سرویس‌های ویدیویی، مرورگر اینترنت، شبکه‌های اجتماعی و بازی روی آن‌ها نصب و اجرا می‌شود. برخی معتقد هستند که خرید تلویزیون هوشمند یک ضرورت است و از سوی دیگر عده‌ای اعتقاد دارند که قابلیت‌های اضافی تلویزیون‌های هوشمند ارزش پرداخت پول بیشتر را ندارد.

عده‌ای پیش‌بینی می‌کنند که تلویزیون‌های هوشمند در آینده منسوخ خواهند شد و برخی دیگر می‌گویند که قابلیت‌های هوشمند در حال تبدیل شدن به یکی از ویژگی‌های استاندارد در تلویزیون‌ها هستند. در یک نگاه کلی می‌توان گفت که ایده تلویزیون‌های هوشمند یک ایده بسیار خوبی بوده است. تلویزیونی که به شبکه متصل است و بدون نیاز به وسیله‌ای اضافی امکان دیدن ویدیوهای آنلاین، مرور اینترنت و استفاده از اپلیکیشن‌ها را به شما خواهد داد. در واقع از لحاظ نظری چنین تلویزیونی می‌تواند میز شما را خلوت‌تر نگه دارد و در هزینه‌ها هم صرفه‌جویی کند.

تلویزیون هوشمند

تلویزیون هوشمند

تولیدکنندگان مختلف از سیستم‌عامل‌های مختلفی روی تلویزیون‌ های هوشمند خود استفاده می‌کنند. در بعضی موارد حتی نرم‌افزار تلویزیون‌های هوشمند ارزان‌تر یک تولیدکننده با تلویزیون‌های رده‌ بالاتر همان برند هم نیز یکسان نیست. در مجموع معمولا تلویزیون‌های هوشمند از نظر نرم‌افزار و رابط کاربری چندان خوب نیستند. رابط کاربری در اغلب آن‌ها گیج‌کننده و پیچیده است. استفاده از قابلیت‌های هوشمند معمولا از طریق ریموت و دکمه‌های روی صفحه انجام می‌شود که چندان کاربرپسند و راحت نیست.

بر طبق نتایج برخی از تحقیقات تنها درصد کمی از کاربران تلویزیون‌های هوشمند از مرورگر تلویزیون خود استفاده می‌کنند. البته در مورد سرویس‌های ویدیوی آنلاین نظیر نتفلیکس وضعیت متفاوت است. گرچه در دسترس نبودن این سرویس‌ها یا سرویس‌های محلی مشابه با کیفیت قابل قبول در ایران این مزیت را هم کم اثر می‌کند. اشکالات دیگری مانند کم بودن اپلیکیشن‌ها و جذاب نبودن آن‌ها، زود از رده خارج شدن به دلیل دریافت نکردن به‌روزرسانی‌های منظم، هنگ کردن، حضور تبلیغات در محتوا و حتی نقض شدن حریم شخصی هم از جمله نقدهایی است که معمولا به تلویزیون‌ های هوشمند وارد می‌شود.

مزیت تلویزیون های هوشمند

با این حال تلویزیون‌ های هوشمند محاسنی هم دارند. یکی از محاسن اغلب تلویزیون‌های هوشمند امکان نمایش محتوای گوشی‌های هوشمند یا تبلت‌ها (فایل تصاویر، موسیقی و فیلم یا محتوای صفحه‌نمایش) روی صفحه بزرگ تلویزیون به صورت بی‌سیم و از طریق شبکه‌ی Wi-Fi است. البته برای این کار هم می‌توان از دانگل‌هایی مانند کروم‌کست یا ایزی‌کست و ستاپ‌باکس‌هایی مانند اپل TV استفاده کرد. اغلب ستاپ‌باکس‌ها علاوه بر سرویس‌های ویدیویی آنلاین اجازه‌ی دسترسی به اپلیکیشن‌ها را هم به شما می‌دهند و معمولا نرم‌افزار و رابط کاربری آن‌ها هم بهتر است. حتی کنسول‌های بازی مانند پلی‌استیشن و Xbox هم امکان دسترسی به سرویس‌های ویدیو و موسیقی آنلاین را دارند.

مزیت تلویزیون های هوشمند

نتیجه گیری

شاید بتوان این گونه نتیجه گرفت که بهتر است به جای خریدن تلویزیون‌ های هوشمند ، یک تلویزیون ارزان‌تر بخریم و مابقی پولمان را به خرید یک دانگل یا ستاپ‌باکس اختصاص دهیم. ولی به نظر می‌رسد این نتیجه‌گیری در عمل چندان درست از آب در نیاید. چرا که معمولا تلویزیون‌های هوشمند همان‌هایی هستند که پردازش تصویر و صدای بهتر و قابلیت‌های اضافی دیگری نظیر ورودی‌های USB و HDMI بیشتری دارند. در واقع به سختی می‌توان یک تلویزیون غیرهوشمند پیدا کرد که از نظر کیفیت تصویر و سایر امکانات برابر با یک مدل هوشمند باشد. پس در واقع شما برای پول بیشتری که می‌پردازید چیزی فراتر از قابلیت‌های هوشمند دریافت می‌کنید. به طور مثال در حال حاضر برندهای معتبر دنیا موتورهای پردازش تصویر و افزایش کیفیت را بر مبنای مباحث برنامه نویسی انجام می‌دهند که لازمه اجرای آن همین سیستم عامل تلویزیون‌ های هوشمند است.

در نگاه پایانی می‌توان نتیجه گرفت ، که اگر از آن دسته افزادی هستید که در نظر دارید از تلویزیون‌های اینترنتی و سایت‌های اینترنتی نیز در کنار شبکه‌های تلویزیونی کابلی نیز بهره مند شوید ، چاره بهتر از انتخاب یک تلویزیون هوشمند نخواهید داشت. برند های مطرحی در بازار وجود دارد، برای مثال شما میتوانید اقدام به خرید تلویزیون دوو و یا محصولات اسنوا داشته باشید. که امروزه جزو برند های پر طرفدار و با کیفیت می باشند.

برچسب ها: تلویزیون دوو
دیدگاه شما چیست

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. سپهر بکایی says:

    سلام دستتون درد نکنه بابت این اطلاعات کامل خیلی زحمت کشیدید ❤️❤️
    ببخشید میخواستم بدونم تلویزیون های معمولی رو مگه نمیشه به موبایل وصل کرد؟ چون یه رپورتاژ میخوندم توی مجله اقتصاد آفرین میگفت فقط اسمارت تی وی ها میتونن به گوشی های موبایل متصل بشن و تصویر گوشی رو به نمایش بدن
    ممنون میشم راهنماییم کنید❤️🙏

    • با درود فراوان
      تلویزیون های معمولی به صورت نرمال نمیتوانند توسط سیستم کستینگ با موبایل ارتباط برقرار کنند و برای این ارتباط بین موبایل و تلویزیون های معمولی دو راه وجود دارد.
      1- ارتباط موبایل با تلویزیون که توسط کابل انتقال تصویر موبایل به تلویزیون صورت میگیرد که در بازار موجود است.
      2- خرید یک دستگاه اکسترنال میراکست که با پورت یو اس بی به تلویزیون متصل شده و موبایل شما با آن ارتباط برقرار میکند.
      موفق باشید